50 Best Callas

Изпълнител: Maria Callas

Налично

# 21 in Classical
Цена:
20,00 лв.
Добавете в любими
Споделете
Формат CD
Брой носители 3
Баркод 5099945751028
Албум Album
Компания/Лейбъл Warner Classics UK Ltd
Стил Classical
Продуктова категория Audio
Дата на издаване 1.03.2010 г.
Изпратете запитване:

Disc: 1

1. Lucia di Lammermoor (2004 Digital Remaster): Regnava nel silenzio...Quando rapito in estasi (Act I)

2. Lucia di Lammermoor (2004 Digital Remaster), ATTO SECONDO, Scena seconda: Chi mi frena in tal momento (Edgardo/Enrico/Lucia/Raimondo/Arturo/Alisa/Coro)

3. Lucia di Lammermoor (2004 Digital Remaster), ATTO TERZO, Scena prima: Spargi d'amaro pianto (Lucia/Raimondo/Coro/Enrico)

4. Il Turco in Italia (1997 Digital Remaster), ATTO PRIMO: Non si da follia maggiore

5. Il Turco in Italia (1997 Digital Remaster), ATTO PRIMO: Serva...Servo

6. Il Turco in Italia (1997 Digital Remaster), ATTO PRIMO: No, mia vita, mio tesoro

7. Credete alla femmine...In Italia certamente (Selim/Fiorilla) (1997 Digital Remaster)

8. Il Barbiere di Siviglia (1997 Digital Remaster): Una voce poco fa

9. Il Barbiere di Siviglia (1997 Digital Remaster): Dunque io son

10. Semiramide (Atto 1) (1997 Digital Remaster): Bel raggio lusinghier

11. Gugliemo Tell -extract (De Jouy & Bis) (1997 Digital Remaster), Act II: Selva opaca

12. La Cenerentola (1997 Digital Remaster), Act II: Non più mesta - extract (Angelina)

13. L'Elisir d'amore (1997 Digital Remaster): Prendi, per me sei libero (Atto 2)

14. La figlia del reggimento (Atto 1) (1997 Digital Remaster): Convien partir

15. Anna Bolena (1995 Digital Remaster): Al dolce guidami castel natio

16. Lucrezia Borgia (1997 Digital Remaster), Act I: Com'Ã.. bello -extract (Lucrezia)

Disc: 2

1. Manon Lescaut (1997 Digital Remaster): In quelle trine morbide

2. Manon Lescaut (1997 Digital Remaster): Sola, perduta, abbandonata

3. Sì. mi chiamano Mimì (Mimì/Rodolfo) (1997 Digital Remaster)

4. O soave fanciulla (Schaunard/Colline/Marcello/Rodolfo/Mimì) (1997 Digital Remaster)

5. Donde lieta uscì al tuo grido d'amore (Mimì) (1997 Digital Remaster)

6. Dunque Ã.. proprio finita? (Rodolfo/Mimì/Marcello/Musetta) (1997 Digital Remaster)

7. Tosca (2001 Digital Remaster): Non la sospiri, la nostra casetta (Act I)

8. Tosca (2002 Digital Remaster), ACT TWO: Vissi d'arte (Tosca)

9. Tosca (2002 Digital Remaster), Act III: Senti, l'ora Ã.. vicina...Amaro sol per te (Tosca/ Cavaradossi)

10. Madama Butterfly (1997 Digital Remaster), ATTO PRIMO: Quanto cielo!...Ancora un passo o via

11. Madama Butterfly (2005 Digital Remaster): Vogliatemi bene, un bene piccolino

12. Madama Butterfly (1997 Digital Remaster), ATTO SECONDO: Un bel di vedremo

13. Madama Butterfly (1997 Digital Remaster), ATTO SECONDO: Con onor muore

14. Suor Angelica, 'Sister Angelica' (1997 Digital Remaster): Senza mamma, O bimbo

15. Gianni Schicchi (1997 Digital Remaster): O mio babbino caro

16. Turandot (1997 Digital Remaster): Signore, ascolta!

17. Turandot (1997 Digital Remaster): In questa Reggia

18. Turandot (1997 Digital Remaster): Tu, che di gel sei cinta

Disc: 3

1. Orphée et Eurydice (1997 Digital Remaster): J'ai perdu mon Eurydice

2. Alceste (1997 Digital Remaster): Divinités du Styx

3. Carmen (1997 Digital Remaster), Act 1: L'amour est un oiseau rebelle (Habanera)

4. Carmen (1997 Digital Remaster), Act 1: Séguidille: PrÃ..s des ramparts de Séville

5. Carmen (1997 Digital Remaster), Act 2: Chanson bohÃ..me: les tringles des sistres tintaient

6. Carmen (1997 Digital Remaster): Carreau! Pique! (Card Scene)

7. Roméo et Juliette, 'Romeo and Juliet' (1997 Digital Remaster): Je veux vivre (Waltz)

8. Mignon (1997 Digital Remaster): Ah, pour ce soir...Je suis Titania (Polonaise)

9. La Damnation de Faust Op. 24 (1997 Digital Remaster): D'amour l'ardente flamme

10. Werther (1997 Digital Remaster): Werther! Qui m'aurait dit la place... Des cris joyeux (Air des lettres)

11. Faust (1997 Digital Remaster): Un bouquet!...Ah! je ris (Jewel song)

12. Samson et Dalila (1997 Digital Remaster): Printemps qui commence

13. Samson et Dalila (1997 Digital Remaster): Mon coeur s'ouvre à ta voix.

14. Manon (1997 Digital Remaster): Je ne suis que faiblesse....Adieu, notre petite table

15. Manon (1997 Digital Remaster): Suis-je gentille ainsi? ... Je marche sur tous les chemins

16. Louise (1997 Digital Remaster): Depuis le jour où je me suis donnée

Няма коментари и оценки за този продукт.

Полетата отбелязани със звезда "*" са задължителни за попълване!

(Най-ниската оценка е 1, най-високата 5)

Цена за доставка:

1. Цената за доставка е 4,00 лв. и не зависи от броя на поръчаните артикули.

2. Цената за доставка е еднаква за всички населени места на територията на страната.

3. Цената за доставка се калкулира автоматично преди да завършите поръчката си.

4. Ако общата стойност на поръчаните артикули е по-голяма от 49,90 лв. цена за доставка не се калкулира (безплатна доставка).

Срок за доставка:

1. Срока за доставка на поръчки направени до 15 ч. е 1 (един) работен ден. За някои по-малки населени места, който се обслужват по график на куриерската фирма, срока за доставка е от 2 (два) до 5 (пет) работни дни.

2. Поръчки направени след 15 ч. в работен ден или в събота, неделя и официални празници се обработват и изпращат на следващия работен ден.

3. Доставки се извършват от куриер в работни дни в часовия диапазон между 9.00 и 17.00 ч.

4. Доставки НЕ се извършват в събота, неделя и официални празници.

5. Доставките се извършват до посочен от Потребителя точен адрес или до офис на куриерска фирма Speedy

6. При избран от Потребителя начин на плащане „Наложен платеж“, когато получавате пратката си дължите посочената сума на Наложения платеж.

7. При избран от Потребителя начин на плащане „Банков превод“ или „Плащане с дебитна или кредитна карта“, срока за доставка почва да тече след като се уверим, че плащането е извършено. В този случай не дължите сума на куриера при доставка.

Дискография:
Lyric & Coloratura Arias (1954)
Maria Callas Lyric & Coloratura Arias (1954) CD
15,00 лв.
Callas....Toujours (Paris, 1958) backorder product
Maria Callas Callas....Toujours (Paris, 1958) DVD-Video Single Layer, Single Sided
18,00 лв.
Puccini - Manon Lescaut (1957)
Maria Callas Puccini - Manon Lescaut (1957) CD
23,00 лв.
La Traviata (1953 - Santini)
Maria Callas La Traviata (1953 - Santini) Vinyl 12-inch, 33 rpm
85,00 лв.
The Callas Rarities (1953-1969) backorder product
Maria Callas The Callas Rarities (1953-1969) CD
23,00 лв.
Verdi - Nabucco (Live Napoli, 20/12/1949) backorder product
Maria Callas Verdi - Nabucco (Live Napoli, 20/12/1949) CD
23,00 лв.
Rossini - Il Turco In Italia (1954) backorder product
Maria Callas Rossini - Il Turco In Italia (1954) CD
23,00 лв.
Puccini - Tosca (1953) backorder product
Maria Callas Puccini - Tosca (1953) CD
23,00 лв.
Best Of
Maria Callas Best Of CD
14,00 лв.
Donizetti - Lucia Di Lammermoor (1953)
Maria Callas Donizetti - Lucia Di Lammermoor (1953) CD
23,00 лв.
Mad Scenes backorder product
Maria Callas Mad Scenes Vinyl 12-inch, 33 rpm
32,00 лв.
The Complete Studio 1949-1969 backorder product
Maria Callas The Complete Studio 1949-1969 CD
450,00 лв.
Pure Maria Callas
Maria Callas Pure Maria Callas CD
16,00 лв.
Live & Alive backorder product
Maria Callas Live & Alive Vinyl 12-inch, 33 rpm
32,00 лв.
Leoncavallo - I Pagliacci (1954) backorder product
Maria Callas Leoncavallo - I Pagliacci (1954) CD
15,00 лв.
Donizetti - Lucia Di Lammermoor (1959)
Maria Callas Donizetti - Lucia Di Lammermoor (1959) CD
23,00 лв.
The Callas Effect backorder product
Maria Callas The Callas Effect CD
22,00 лв.
Lyric & Coloratura Arias backorder product
Maria Callas Lyric & Coloratura Arias CD
16,00 лв.
Live & Alive backorder product
Maria Callas Live & Alive CD
23,00 лв.
100 Best Classics Maria Callas
Maria Callas 100 Best Classics Maria Callas CD
31,00 лв.
Ponchielli - La Gioconda (1952) backorder product
Maria Callas Ponchielli - La Gioconda (1952) CD
25,00 лв.
Une Vie d'Art et d'Amour backorder product
Maria Callas Une Vie d'Art et d'Amour DVD-Video Single Layer, Single Sided
18,00 лв.
Verdi - La Traviata (1953)
Maria Callas Verdi - La Traviata (1953) CD
23,00 лв.
La Divina backorder product
Maria Callas La Divina CD
18,00 лв.
Puccini Arias (1954)
Maria Callas Puccini Arias (1954) CD
15,00 лв.
Drama Queen new product
Maria Callas Drama Queen CD
16,00 лв.
Bellini - Norma (1954)
Maria Callas Bellini - Norma (1954) CD
26,00 лв.
Callas....Toujours (Paris, 1958) backorder product
Maria Callas Callas....Toujours (Paris, 1958) Blu-ray
22,00 лв.
Cherubini - Medea (1957)
Maria Callas Cherubini - Medea (1957) CD
23,00 лв.
Vissi d'Arte - Puccini Love Songs
Maria Callas Vissi d'Arte - Puccini Love Songs CD
22,00 лв.
Verdi - Il Trovatore (1956)
Maria Callas Verdi - Il Trovatore (1956) CD
23,00 лв.
Bellini - I Puritani (1953) backorder product
Maria Callas Bellini - I Puritani (1953) CD
23,00 лв.
Puccini - Tosca (Live London, 24/01/1964)
Maria Callas Puccini - Tosca (Live London, 24/01/1964) CD
23,00 лв.
Bellini - La Sonnambula (1957)
Maria Callas Bellini - La Sonnambula (1957) CD
23,00 лв.
Cherubini - Medea (Live, Milano, 10/12/1953) backorder product
Maria Callas Cherubini - Medea (Live, Milano, 10/12/1953) CD
23,00 лв.
The One And Only backorder product
Maria Callas The One And Only CD
22,00 лв.
Callas Sings Mozart, Beethoven, Weber Arias backorder product
Maria Callas Callas Sings Mozart, Beethoven, Weber Arias CD
16,00 лв.
Bellini - Norma (Live, London, 18/11/1952) backorder product
Maria Callas Bellini - Norma (Live, London, 18/11/1952) CD
23,00 лв.
Verdi - La Forza Del Destino (1954)
Maria Callas Verdi - La Forza Del Destino (1954) CD
26,00 лв.
Bellini - Norma (1960)
Maria Callas Bellini - Norma (1960) CD
26,00 лв.
Puccini - Turandot (1957) backorder product
Maria Callas Puccini - Turandot (1957) CD
23,00 лв.
Verdi - Rigoletto (Live Mexico, 17/06/1952) backorder product
Maria Callas Verdi - Rigoletto (Live Mexico, 17/06/1952) CD
23,00 лв.
Callas At Covent Garden 1962 & 1964 backorder product
Maria Callas Callas At Covent Garden 1962 & 1964 Blu-ray
22,00 лв.
The First Recordings (1949) backorder product
Maria Callas The First Recordings (1949) CD
16,00 лв.
Callas portrays Verdi Heroines backorder product
Maria Callas Callas portrays Verdi Heroines Vinyl 12-inch, 33 rpm
32,00 лв.
Callas Remastered
Maria Callas Callas Remastered Vinyl
38,00 лв.
Puccini - Madama Butterfly (1955)
Maria Callas Puccini - Madama Butterfly (1955) CD
23,00 лв.
The New Sound Of Maria Callas
Maria Callas The New Sound Of Maria Callas CD
26,00 лв.
Ponchielli - La Gioconda (1959) backorder product
Maria Callas Ponchielli - La Gioconda (1959) CD
26,00 лв.
The Studio Recitals (2014 Remastering)
Maria Callas The Studio Recitals (2014 Remastering) CD
60,00 лв.
Rossini - Il Barbiere Di Siviglia (1957) backorder product
Maria Callas Rossini - Il Barbiere Di Siviglia (1957) CD
23,00 лв.
The Callas Effect backorder product
Maria Callas The Callas Effect CD
22,00 лв.
Verdi - Aida (1955)
Maria Callas Verdi - Aida (1955) CD
23,00 лв.
Callas at la Scala backorder product
Maria Callas Callas at la Scala Vinyl 12-inch, 33 rpm
32,00 лв.
Operatic arias (Lyric & coloratura)
Maria Callas Operatic arias (Lyric & coloratura) Vinyl 12-inch, 33 rpm
32,00 лв.
Puccini - La Boheme (1956)
Maria Callas Puccini - La Boheme (1956) CD
23,00 лв.
Gluck - Alceste (Live Milano, 04/04/1954) backorder product
Maria Callas Gluck - Alceste (Live Milano, 04/04/1954) CD
23,00 лв.
Verdi - Rigoletto (1955)
Maria Callas Verdi - Rigoletto (1955) CD
23,00 лв.
Callas On Stage
Maria Callas Callas On Stage CD
16,00 лв.
Verdi - Un Ballo In Maschera (1956)
Maria Callas Verdi - Un Ballo In Maschera (1956) CD
23,00 лв.
Callas Sings Rossini & Donizetti Arias backorder product
Maria Callas Callas Sings Rossini & Donizetti Arias CD
16,00 лв.
Verdi - Aida (Live Mexico, 03/07/1951) backorder product
Maria Callas Verdi - Aida (Live Mexico, 03/07/1951) CD
23,00 лв.
Verdi - Macbeth (Live Milano, 07/12/1952) backorder product
Maria Callas Verdi - Macbeth (Live Milano, 07/12/1952) CD
23,00 лв.
Bizet - Carmen (1964)
Maria Callas Bizet - Carmen (1964) CD
23,00 лв.
Maria Callas Eternele backorder product
Maria Callas Maria Callas Eternele CD
19,00 лв.
Mascagni - Cavalleria Rusticana (1953)
Maria Callas Mascagni - Cavalleria Rusticana (1953) CD
15,00 лв.
The Very Best Of Maria Callas
Maria Callas The Very Best Of Maria Callas CD
16,00 лв.
Callas In Concert Hamburg 1959 & 1962 backorder product
Maria Callas Callas In Concert Hamburg 1959 & 1962 Blu-ray
22,00 лв.
Callas At La Scala (1955) backorder product
Maria Callas Callas At La Scala (1955) CD
15,00 лв.
L'Incomparable backorder product
Maria Callas L'Incomparable CD
16,00 лв.
Callas & Friends - Favorite Duets
Maria Callas Callas & Friends - Favorite Duets CD
14,00 лв.
Ще харесате също
The Ligeti Project Vol. 5 backorder product
The Ligeti Project Vol. 5 Ligeti, G. CD
18,00 лв.
Gurrelieder backorder product
Gurrelieder Schoenberg, A. CD
36,00 лв.
Partenope backorder product
Partenope Handel, G. F. CD
30,00 лв.
Les Quatre Saisons backorder product
Les Quatre Saisons Vivaldi, A. CD
18,00 лв.
L'Estro Armonico backorder product
L'Estro Armonico Vivaldi, A. CD
16,00 лв.