Bellini - Norma (Live, London, 18/11/1952)

0 от 5
Изпълнител: Maria Callas
Продуктът не е наличен, има възможност за доставка
Този продукт в момента не е наличен. Може да бъде поръчан и да бъде доставен в рамките на 30 дни.
# 115 в класация Opera
Цена:
23,00 лв.
backorder product Добавете в любими
Споделете
Формат CD
Брой носители 2
Албум Album
Компания/Лейбъл Warner Classics UK Ltd
Стил Opera
Продуктова категория Audio
Дата на издаване 15.09.2017 г.
Изпратете запитване:

Disc: 1

1. Norma: Sinfonia to Act 1 (Live)

2. Norma, Act 1: "Ite sul colle ... Dell'aura tua profetica" (Oroveso, Chorus) [Live]

3. Norma, Act 1: "Svanir le voci!" (Pollione, Flavio) [Live]

4. Norma, Act 1: "Meco all'altar di Venere" (Pollione) [Live]

5. Norma, Act 1: "Odi? ... I suoi riti a compiere" (Flavio, Chorus, Pollione) [Live]

6. Norma, Act 1: "Me protegge, me difende" (Pollione) [Live]

7. Norma, Act 1: "Norma viene" (Chorus) [Live]

8. Norma, Act 1: "Sediziose voci" (Norma, Oroveso, Chorus) [Live]

9. Norma, Act 1: "Casta Diva" (Norma, Chorus, Oroveso) [Live]

10. Norma, Act 1: "Fine al rito, e il sacro bosco" (Norma, Oroveso, Chorus) [Live]

11. Norma, Act 1: "Ah! bello a me ritorna" (Norma, Oroveso, Chorus) [Live]

12. Norma, Act 1: "Sgombra ? la sacra selva" (Adalgisa) [Live]

13. Norma, Act 1: "Eccola - va, mi lascia" (Pollione, Adalgisa) [Live]

14. Norma, Act 1: "Va, crudele" (Pollione, Adalgisa) [Live]

15. Norma, Act 1: "Vieni in Roma" (Pollione, Adalgisa) [Live]

16. Norma, Act 1: "Vanne, e li cela entrambi" (Norma, Clotilde) [Live]

17. Norma, Act 1: "Adalgisa! ... Alma, costanza" (Norma, Adalgisa) [Live]

18. Norma, Act 1: "Oh, rimembranza!" (Norma, Adalgisa) [Live]

19. Norma, Act 1: "Ah s?, fa core, abbracciami" (Norma, Adalgisa) [Live]

20. Norma, Act 1: "Ma di' ... l'amato giovine" (Norma, Adalgisa, Pollione) [Live]

Disc: 2

1. Norma, Act 1: "Oh, di qual sei tu vittima" (Norma, Adalgisa, Pollione) [Live]

2. Norma, Act 1: "Perfido! ... Or basti!" (Norma, Adalgisa, Pollione) [Live]

3. Norma, Act 1: "Vanne, s?, mi lascia, indegno" (Norma, Pollione, Adalgisa, Chorus) [Live]

4. Norma, Act 2: Introduction (Live)

5. Norma, Act 2: "Dormono entrambi!" (Norma) [Live]

6. Norma, Act 2: "Ol?! Clotilde!" (Norma, Clotilde) [Live]

7. Norma, Act 2: "Mi chiami, o Norma?" (Adalgisa, Norma) [Live]

8. Norma, Act 2: "Deh! con te, con te li prendi" (Adalgisa, Norma) [Live]

9. Norma, Act 2: "Mira, o Norma" (Adalgisa, Norma) [Live]

10. Norma, Act 2: "Cedi ... deh cedi!" (Adalgisa, Norma) [Live]

11. Norma, Act 2: "S?, fino all'ore estreme" (Adalgisa, Norma) [Live]

12. Norma, Act 2: "Non part??" (Chorus) [Live]

13. Norma, Act 2: "Guerrieri! a voi venirne" (Oroveso, Chorus) [Live]

14. Norma, Act 2: "Ah! del Tebro al giogo indegno" (Oroveso, Chorus) [Live]

15. Norma, Act 2: "Ei torner?. S?!" (Norma, Clotilde) [Live]

16. Norma, Act 2: "Squilla il bronzo del Dio!" (Chorus, Oroveso, Norma) [Live]

17. Norma, Act 2: "Guerra! guerra!" (Chorus) [Live]

18. Norma, Act 2: "N? compi il rito, o Norma?" (Oroveso, Norma, Clotilde, Chorus, Pollione) [Live]

19. Norma, Act 2: "In mia man alfin tu sei" (Norma, Pollione) [Live]

20. Norma, Act 2: "Gi? mi pasco ne' tuoi sguardi" (Norma, Pollione) [Live]

21. Norma, Act 2: "Dammi quel ferro!" (Chorus, Norma, Pollione, Oroveso) [Live]

22. Norma, Act 2: "Qual cor tradisti" (Chorus, Norma, Pollione, Oroveso) [Live]

23. Norma, Act 2: "Norma! deh! Norma, sc?lpati!" (Chorus, Norma, Pollione, Oroveso) [Live]

24. Norma, Act 2: "Deh! Non volerli vittime" (Chorus, Norma, Pollione, Oroveso) [Live]

Няма коментари и оценки за този продукт.

Полетата отбелязани със звезда "*" са задължителни за попълване!

(Най-ниската оценка е 1, най-високата 5)

Цена за доставка:

1. Цената за доставка е 4,00 лв. и не зависи от броя на поръчаните артикули.

2. Цената за доставка е еднаква за всички населени места на територията на страната.

3. Цената за доставка се калкулира автоматично преди да завършите поръчката си.

4. Ако общата стойност на поръчаните артикули е по-голяма от 49,90 лв. цена за доставка не се калкулира (безплатна доставка).

Срок за доставка:

1. Срока за доставка на поръчки направени до 15 ч. е 1 (един) работен ден. За някои по-малки населени места, който се обслужват по график на куриерската фирма, срока за доставка е от 2 (два) до 5 (пет) работни дни.

2. Поръчки направени след 15 ч. в работен ден или в събота, неделя и официални празници се обработват и изпращат на следващия работен ден.

3. Доставки се извършват от куриер в работни дни в часовия диапазон между 9.00 и 17.00 ч.

4. Доставки НЕ се извършват в събота, неделя и официални празници.

5. Доставките се извършват до посочен от Потребителя точен адрес или до офис на куриерска фирма Speedy

6. При избран от Потребителя начин на плащане „Наложен платеж“, когато получавате пратката си дължите посочената сума на Наложения платеж.

7. При избран от Потребителя начин на плащане „Банков превод“ или „Плащане с дебитна или кредитна карта“, срока за доставка почва да тече след като се уверим, че плащането е извършено. В този случай не дължите сума на куриера при доставка.

Дискография:
Puccini - Madama Butterfly (1955)
Maria Callas Puccini - Madama Butterfly (1955) CD
23,00 лв.
Puccini - Turandot (1957) backorder product
Maria Callas Puccini - Turandot (1957) CD
23,00 лв.
Callas In Concert Hamburg 1959 & 1962 (Blu-ray) backorder product
Maria Callas Callas In Concert Hamburg 1959 & 1962 (Blu-ray) Blu-ray
28,00 лв.
Verdi - Aida (1955) backorder product
Maria Callas Verdi - Aida (1955) CD
23,00 лв.
The First Recordings (1949) backorder product
Maria Callas The First Recordings (1949) CD
16,00 лв.
Donizetti - Lucia Di Lammermoor (1953)
Maria Callas Donizetti - Lucia Di Lammermoor (1953) CD
23,00 лв.
Bellini - La Sonnambula (1957) backorder product
Maria Callas Bellini - La Sonnambula (1957) CD
23,00 лв.
Callas portrays Verdi Heroines backorder product
Maria Callas Callas portrays Verdi Heroines Vinyl 12-inch, 33 rpm
49,00 лв.
Callas Remastered
Maria Callas Callas Remastered Vinyl
44,00 лв.
Callas & Friends - Favorite Duets backorder product
Maria Callas Callas & Friends - Favorite Duets CD
14,00 лв.
Verdi - Il Trovatore (1956) backorder product
Maria Callas Verdi - Il Trovatore (1956) CD
23,00 лв.
Puccini - Tosca (1953)
Maria Callas Puccini - Tosca (1953) CD
23,00 лв.
The New Sound Of Maria Callas backorder product
Maria Callas The New Sound Of Maria Callas CD
26,00 лв.
The Studio Recitals (2014 Remastering)
Maria Callas The Studio Recitals (2014 Remastering) CD
70,00 лв.
Bizet - Carmen (1964) (Vinyl)
Maria Callas Bizet - Carmen (1964) (Vinyl) Vinyl
134,00 лв.
Bellini - I Puritani (1953) backorder product
Maria Callas Bellini - I Puritani (1953) CD
28,00 лв.
Pure Maria Callas
Maria Callas Pure Maria Callas CD
16,00 лв.
Live & Alive backorder product
Maria Callas Live & Alive Vinyl 12-inch, 33 rpm
42,00 лв.
Maria Callas Eternele
Maria Callas Maria Callas Eternele CD
19,00 лв.
100 Best Classics Maria Callas
Maria Callas 100 Best Classics Maria Callas CD
32,00 лв.
Puccini - Tosca (Live London, 24/01/1964)
Maria Callas Puccini - Tosca (Live London, 24/01/1964) CD
23,00 лв.
Bellini - Norma (1960) backorder product
Maria Callas Bellini - Norma (1960) CD
26,00 лв.
Mascagni - Cavalleria Rusticana (1953) backorder product
Maria Callas Mascagni - Cavalleria Rusticana (1953) CD
15,00 лв.
50 Best Callas
Maria Callas 50 Best Callas CD
20,00 лв.
Bizet - Carmen (1964)
Maria Callas Bizet - Carmen (1964) CD
24,00 лв.
Verdi - Rigoletto (Live Mexico, 17/06/1952) backorder product
Maria Callas Verdi - Rigoletto (Live Mexico, 17/06/1952) CD
23,00 лв.
Verdi - La Forza Del Destino (1954) backorder product
Maria Callas Verdi - La Forza Del Destino (1954) CD
26,00 лв.
Cherubini - Medea (1957) backorder product
Maria Callas Cherubini - Medea (1957) CD
23,00 лв.
Bellini - Norma (1960) (Vinyl)
Maria Callas Bellini - Norma (1960) (Vinyl) Vinyl
155,00 лв.
Vissi d'Arte - Puccini Love Songs
Maria Callas Vissi d'Arte - Puccini Love Songs CD
22,00 лв.
Callas At Covent Garden 1962 & 1964 (Blu-ray) backorder product
Maria Callas Callas At Covent Garden 1962 & 1964 (Blu-ray) Blu-ray
28,00 лв.
Puccini Arias (1954)
Maria Callas Puccini Arias (1954) CD
15,00 лв.
The Complete Studio 1949-1969 backorder product
Maria Callas The Complete Studio 1949-1969 CD
450,00 лв.
L'Incomparable backorder product
Maria Callas L'Incomparable CD
16,00 лв.
Rossini - Il Barbiere Di Siviglia (1957) backorder product
Maria Callas Rossini - Il Barbiere Di Siviglia (1957) CD
23,00 лв.
Verdi - Rigoletto (1955) backorder product
Maria Callas Verdi - Rigoletto (1955) CD
23,00 лв.
Rossini - Il Turco In Italia (1954) backorder product
Maria Callas Rossini - Il Turco In Italia (1954) CD
23,00 лв.
Verdi - Nabucco (Live Napoli, 20/12/1949) backorder product
Maria Callas Verdi - Nabucco (Live Napoli, 20/12/1949) CD
23,00 лв.
The Very Best Of Maria Callas
Maria Callas The Very Best Of Maria Callas CD
18,00 лв.
Donizetti - Lucia Di Lammermoor (1959)
Maria Callas Donizetti - Lucia Di Lammermoor (1959) CD
23,00 лв.
Callas....Toujours (Paris, 1958) (DVD-Video) backorder product
Maria Callas Callas....Toujours (Paris, 1958) (DVD-Video) DVD-Video Single Layer, Single Sided
23,00 лв.
Ponchielli - La Gioconda (1959) backorder product
Maria Callas Ponchielli - La Gioconda (1959) CD
26,00 лв.
Verdi - Aida (Live Mexico, 03/07/1951) backorder product
Maria Callas Verdi - Aida (Live Mexico, 03/07/1951) CD
23,00 лв.
Callas....Toujours (Paris, 1958) (Blu-ray) backorder product
Maria Callas Callas....Toujours (Paris, 1958) (Blu-ray) Blu-ray
28,00 лв.
Drama Queen backorder product
Maria Callas Drama Queen CD
19,00 лв.
Lyric & Coloratura Arias (1954)
Maria Callas Lyric & Coloratura Arias (1954) CD
15,00 лв.
Puccini - La Boheme (1956)
Maria Callas Puccini - La Boheme (1956) CD
23,00 лв.
Bellini - Norma (1954)
Maria Callas Bellini - Norma (1954) CD
28,00 лв.
Callas On Stage
Maria Callas Callas On Stage CD
16,00 лв.
Ще харесате също
Partenope backorder product
Partenope Handel, G. F. CD
30,00 лв.
Andrea Chenier (The Royal Opera House) backorder product
Andrea Chenier (The Royal Opera House) Giordano, U. Blu-ray
44,00 лв.
Gershwin, G.
Gershwin, G. Porgy And Bess CD
26,00 лв.
Giovanna D'Arco
Giovanna D'Arco Verdi, G. CD
26,00 лв.
La Damnation De Faust
La Damnation De Faust Berlioz, H. CD with DVD
36,00 лв.
Madama Butterfly
Madama Butterfly Puccini, G. CD
27,00 лв.