The Dark Side Of The Moon [2011 - Remaster]

Изпълнител: Pink Floyd

Налично

# 5 в класация Progressive Rock
Цена:
25,00 лв.
Добавете в любими
Споделете
Формат CD
Брой носители 1
Баркод 5099902895529
Албум Album
Компания/Лейбъл Warner Music UK Ltd
Стил Progressive Rock
Продуктова категория Audio
Дата на издаване 26.09.2011 г.
Изпратете запитване:

1. Speak To Me (2011 Remastered Version) [Explicit]

2. Breathe (In The Air) [2011 Remastered Version]

3. On The Run (2011 Remastered Version)

4. Time (2011 Remastered Version)

5. The Great Gig In The Sky (2011 Remastered Version)

6. Money (2011 Remastered Version) [Explicit]

7. Us And Them (2011 Remastered Version)

8. Any Colour You Like (2011 Remastered Version)

9. Brain Damage (2011 Remastered Version)

10. Eclipse (2011 Remastered Version)

Няма коментари и оценки за този продукт.

Полетата отбелязани със звезда "*" са задължителни за попълване!

(Най-ниската оценка е 1, най-високата 5)

Цена за доставка:

1. Цената за доставка е 4,00 лв. и не зависи от броя на поръчаните артикули.

2. Цената за доставка е еднаква за всички населени места на територията на страната.

3. Цената за доставка се калкулира автоматично преди да завършите поръчката си.

4. Ако общата стойност на поръчаните артикули е по-голяма от 49,90 лв. цена за доставка не се калкулира (безплатна доставка).

Срок за доставка:

1. Срока за доставка на поръчки направени до 15 ч. е 1 (един) работен ден. За някои по-малки населени места, който се обслужват по график на куриерската фирма, срока за доставка е от 2 (два) до 5 (пет) работни дни.

2. Поръчки направени след 15 ч. в работен ден или в събота, неделя и официални празници се обработват и изпращат на следващия работен ден.

3. Доставки се извършват от куриер в работни дни в часовия диапазон между 9.00 и 17.00 ч.

4. Доставки НЕ се извършват в събота, неделя и официални празници.

5. Доставките се извършват до посочен от Потребителя точен адрес или до офис на куриерска фирма Speedy

6. При избран от Потребителя начин на плащане „Наложен платеж“, когато получавате пратката си дължите посочената сума на Наложения платеж.

7. При избран от Потребителя начин на плащане „Банков превод“ или „Плащане с дебитна или кредитна карта“, срока за доставка почва да тече след като се уверим, че плащането е извършено. В този случай не дължите сума на куриера при доставка.

Дискография:
Cambridge St/ation 1965-1967
Pink Floyd Cambridge St/ation 1965-1967 Blu-ray with CD & DVD
80,00 лв.
Dramatis/ation 1969 backorder product
Pink Floyd Dramatis/ation 1969 Blu-ray with CD & DVD
70,00 лв.
Wish You Were Here [2011 - Remaster]
Pink Floyd Wish You Were Here [2011 - Remaster] Vinyl 12-inch, 33 rpm
46,00 лв.
The Early Years 1967-1972
Pink Floyd The Early Years 1967-1972 CD
32,00 лв.
Atom Heart Mother
Pink Floyd Atom Heart Mother Vinyl
42,00 лв.
Relics
Pink Floyd Relics Vinyl 12-inch, 33 rpm
42,00 лв.
Obscured By Clouds [2011 - Remaster]
Pink Floyd Obscured By Clouds [2011 - Remaster] CD
25,00 лв.
The Endless River
Pink Floyd The Endless River CD
36,00 лв.
Delicate Sound Of Thunder
Pink Floyd Delicate Sound Of Thunder CD
35,00 лв.
Reverber/ation 1971 backorder product
Pink Floyd Reverber/ation 1971 Blu-ray with CD & DVD
70,00 лв.
Ummagumma
Pink Floyd Ummagumma Vinyl
58,00 лв.
Echoes - The Best Of Pink Floyd
Pink Floyd Echoes - The Best Of Pink Floyd CD
35,00 лв.
The Endless River
Pink Floyd The Endless River Vinyl
65,00 лв.
More (Music From The Film)
Pink Floyd More (Music From The Film) Vinyl
42,00 лв.
The Early Years 1965-1972 (Deluxe Box Set)
Pink Floyd The Early Years 1965-1972 (Deluxe Box Set) Blu-ray with CD & DVD
790,00 лв.
Relics
Pink Floyd Relics CD
25,00 лв.
A Saucerful Of Secrets
Pink Floyd A Saucerful Of Secrets Vinyl
42,00 лв.
The Endless River
Pink Floyd The Endless River CD with DVD
40,00 лв.
The Later Years 1987-2019 Highlights
Pink Floyd The Later Years 1987-2019 Highlights Vinyl
75,00 лв.
Meddle [2011 - Remaster]
Pink Floyd Meddle [2011 - Remaster] CD
25,00 лв.
Obfusc/ation 1972 backorder product
Pink Floyd Obfusc/ation 1972 Blu-ray with CD & DVD
80,00 лв.
Pulse
Pink Floyd Pulse CD
40,00 лв.
Germin/ation 1968 backorder product
Pink Floyd Germin/ation 1968 Blu-ray with CD & DVD
70,00 лв.
The Final Cut
Pink Floyd The Final Cut Vinyl
42,00 лв.
Meddle backorder product
Pink Floyd Meddle Vinyl
42,00 лв.
The Division Bell [2011 - Remaster]
Pink Floyd The Division Bell [2011 - Remaster] CD
25,00 лв.
Atom Heart Mother [2011 - Remaster]
Pink Floyd Atom Heart Mother [2011 - Remaster] CD
25,00 лв.
Obscured By Clouds
Pink Floyd Obscured By Clouds Vinyl
42,00 лв.
The Endless River -10%
Pink Floyd The Endless River CD with Blu-ray

Regular Price: 55,00 лв.

Special Price 49,00 лв.

A Collection Of Great Dance Songs
Pink Floyd A Collection Of Great Dance Songs Vinyl 12-inch, 33 rpm
42,00 лв.
Wish You Were Here [2011 - Remaster]
Pink Floyd Wish You Were Here [2011 - Remaster] CD
25,00 лв.
Animals
Pink Floyd Animals Vinyl
42,00 лв.
The Piper At The Gates Of Dawn
Pink Floyd The Piper At The Gates Of Dawn Vinyl
42,00 лв.
The Wall [2011 - Remaster]
Pink Floyd The Wall [2011 - Remaster] Vinyl 12-inch, 33 rpm
65,00 лв.
A Momentary Lapse Of Reason
Pink Floyd A Momentary Lapse Of Reason Vinyl
42,00 лв.
Animals [2011 - Remaster]
Pink Floyd Animals [2011 - Remaster] CD
25,00 лв.
The Division Bell
Pink Floyd The Division Bell Vinyl
55,00 лв.
Delicate Sound Of Thunder
Pink Floyd Delicate Sound Of Thunder Vinyl 12-inch, 33 rpm
55,00 лв.
Ummagumma (Discovery Version)
Pink Floyd Ummagumma (Discovery Version) CD
40,00 лв.
The Final Cut [2011 - Remaster]
Pink Floyd The Final Cut [2011 - Remaster] CD
25,00 лв.
The Wall (Discovery Version)
Pink Floyd The Wall (Discovery Version) CD
40,00 лв.
The Dark Side Of The Moon [2011 - Remaster]
Pink Floyd The Dark Side Of The Moon [2011 - Remaster] Vinyl 12-inch, 33 rpm
46,00 лв.
A Foot In The Door - The Best Of Pink Floyd
Pink Floyd A Foot In The Door - The Best Of Pink Floyd Vinyl 12-inch, 33 rpm
55,00 лв.
Pulse
Pink Floyd Pulse Vinyl 12-inch, 33 rpm
220,00 лв.
Devi/ation 1970 backorder product
Pink Floyd Devi/ation 1970 Blu-ray with CD & DVD
80,00 лв.
A Saucerful Of Secrets [2011 - Remaster]
Pink Floyd A Saucerful Of Secrets [2011 - Remaster] CD
25,00 лв.
The Later Years 1987-2019 Highlights
Pink Floyd The Later Years 1987-2019 Highlights CD
26,00 лв.
Ще харесате също
Clutching At Straws (2018 Re-mix)
Clutching At Straws (2018 Re-mix) Marillion Vinyl
49,00 лв.
Clutching At Straws (2018 Re-mix)
Clutching At Straws (2018 Re-mix) Marillion CD
16,00 лв.
Feedback
Feedback Rush Vinyl
60,00 лв.
Original Album Series Vol.1 backorder product
Original Album Series Vol.1 Jethro Tull CD
28,00 лв.